Po vakcinu i u “Ušće”

Još jedan punkt za vakcinaciju na Zvezdari
27/04/2021
Izvorska voda puna mana
04/05/2021

Po vakcinu i u “Ušće”

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je jutros Tržni centar „Ušće”, gde se u četvrtak otvara novi punkt za vakcinaciju. On je istakao da je nekoliko zdravstvenih ustanova doprinelo da se realizuje ideja o vakcinaciji u tržnom centru.

– Zahvaljujem Gradskom zavodu za javno zdravlje koji je zajedno sa nama pripremio ovaj punkt, Ministarstvu zdravlja koje je obezbedilo lekare i sestre, Institutu „Batut” koji je obezbedio vakcine, gradskom Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima koji vodi Darko Glavaš i koji je obezbedio opremu za punkt. Hvala i gradskom timu za vakcinaciju koji vodi sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, kao i Tržnom centru „Ušće” koji nam je ustupio prostor. Svi oni dali su veliki doprinos da naš Beograd dobije još jedno mesto na kojem naše građanke i građani mogu da se vakcinišu – napisao je Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

U Beogradu su zaključno sa jučerašnjim danom revakcinisani svaki treći punoletan stanovnik.

– Nedostaje nam oko devedeset hiljada da svaka druga Beograđanka i Beograđanin budu vakcinisani – naveo je Vesić.

On je najavio i da se prilikom otvaranja novog punkta za vakcinaciju u Ušću „sprema veliko iznenađenje o kojem će Beograd da priča”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.