Na Festivalu potpomognute oplodnje 70 stručnjaka za VTO

Inspektori zatvorili nelegalan dom za stare
30/09/2021
Preventivni pregledi i savetovanje najvažniji za zdravlje studenata
30/09/2021

Na Festivalu potpomognute oplodnje 70 stručnjaka za VTO

Udruženje Šansa za roditeljstvo organizuje treći Međunarodni festival potpomognute oplodnje u Srbiji, i to ove godine pod sloganom: Zato što je važno. Ovo je jedinstven događaj na Balkanu na kom parovi i pojedinci s problemom neplodnosti mogu da dobiju sveobuhvatnu podršku, informacije, pomoć.

Festivalu će prisustvovati više od 70 stručnjaka iz oblasti lečenja steriliteta iz zemlje i inostranstva. Stručnjaci će na panel diskusijama razgovarati sa parovima o problemu neplodnosti, pripremi za vantelesnu oplodnju, neophodnim analizama, donaciji reproduktivnih ćelija i embriona, surogat majčinstvu.

Posetioci će i ove godine moći ponovo da zavire u svet VTO laboratorije i stvaranja novog života. Pored laboratorije posetioci mogu da očekuju čak 10 panel diskusija na kojima će učestvovati više od 40 stručnjaka iz zemlje i inostranstva, pa će parovi i pojedinci moći da postavljaju pitanja lekarima u okviru ovih otvorenih razgovora.

Najveću pažnju uvek privlače besplatne konsultacije jer parovi dobijaju konkretne odgovore u vezi sa njihovim problemom. Biće organizovano više od 300 besplatnih individualnih konsultacija na kojima će se ginekolozi, urolozi, hematolozi, embriolozi, endokrinolozi u potpunosti posvetiti individualnom problemu para i daće stručno mišljenje, a samim tim i pomoć. Ovo je idealna i jedinstvena prilika za sve da dobiju konkretan odgovor u vezi sa njihovim problemom.

Festival se održava u Envoy Conference Sali u Beogradu, u Gospodar Jevremovoj 47 i biće otvoren oba dana vikenda od 10 do 20 časova. Ulaz je za sve posetioce potpuno besplatan, a neophodno je poštovanje svih epidemioloških mera na samom događaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.