Produženo radno vreme kovid ambulanti
24/06/2020
Kako se izboriti sa gojaznošću kod dece
29/06/2020

Lekari savetuju onlajn

Gojaznost i nepravilna ishrana dece postali su ozbiljan društveni problem. Na prvoj onlajn konferenciji o pravilnoj ishrani dece koja se održava na Instagram i Facebook kanalima Biser Nutri Akademije, svi roditelji će imati priliku da se upoznaju sa principima pravilne ishrane dece, da čuju savete i smernice kako da izaberu, organizuju i pripreme zdrave obroke za svoju decu.
Dr Snežana Dejanović, lekar specijalista higijene, samostalni stručni saradnik u Institutu za javno zdravlje i jedan od autora Pravilnika o zdravoj ishrani dece i pedijatar i magistar ishrane dr Jelena Jovanović, koja u lečenju dece primenjuje holistički pristup će razgovarati na tri ključne teme: osnovni principi pravilne ishrane, zdravstveni aspekt ishrane u razvoju deteta i sticanje pravilnih navika. U ulozi poznate mame, koja će iz svog iskustva približiti roditeljima ovu važnu temu je pevačica i kompozitor Leontina Vukomanović.
Onlajn konferencija održava se 26. juna sa početkom u 18 časova.
Eksperti će odgovarati na pitanja i nedoumice roditelja u vezi ove goruće teme. Čitaoci i čitateljke portala mogu poslati svoja pitanja preko Instagram i FB stranice – Biser Nutri Akademija i web sajt https://bisernutriakademija.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.