“Mogu da učim, mogu da radim”
01/04/2021
Telefonska linija za podršku
11/04/2021

Prijava za vakcinaciju i na pijaci

Gradska opština Zvezdara, u saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje, a u skladu sa preporukama opštinskog Saveta za zdravlje, obeležiće Svetski dan zdravlja u sredu 7.aprila, programom koji će biti realizovan u terminu od 11 do 13 sati.

Na četiri punkta, pijace Đeram, Cvetkova i Mirijevska i na platou ispred Opštine Zvezdara biće postavljeni štandovi na kojima će zainteresovani građani moći da se prijave za imunizaciju i da dobiju info materijal o programima podrške i pomoći na teritoriji Zvezdare u oblasti unapređenja zdravlja i kvaliteta svakodnevnog života.

Na štandovima će dežurati učenici Medicinske škole “Zvezdara” koji će sa svojim profesorima biti dostupni za informacije o imunizaciji kao i volonteri Volonterskog servisa Zvezdare i Crvenog krsta Zvezdare.

U navedenom terminu u Volonterskom servisu Zvezdare će pored otvorenog telefona Savetovališta za pojedince i porodice građanima biti dostupni stručnjaci za psihosocijalnu podršku. Za sve koji budu došli u prostorije Servisa, Bulevar kralja Aleksandra 395 od 11 do 13 sati obezbeđen je info materijal učesnika programa, kao i mogućnost da se prijave za neku radionica iz programa edukacije i razvijanja ličnih veština koje su od značaja za očuvanje mentalnog zdravlja.

Program obeležavanja Svetskog dana zdravlja biće realizovan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.