Ponovo vakcinacija u tržnim centrima

Kovid ambulanta na novoj adresi
08/10/2021
Svaki peti adolescent ima polno prenosivu bolest
08/10/2021

Ponovo vakcinacija u tržnim centrima

 U tržnom centru “Galerija” u okviru Beograda na vodi otvoren je punkt za vakcinaciju protiv korona virusa. Na tom punktu, koji se nalazi na ulazu 3 u tržni centar, sugrađanima su na raspolaganju sve vrste vakcina. Građani će moći da se vakcinišu svakog dana, i vikendom, od 12 do 20 časova.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević je izjavila jda je u Beogradu vakcinisano više od 30 odsto građana u populaciji od 18 do 30 godina, dok je u dve opštine, Stari grad i Vračar, vakcinisano više od 50 odsto građana te starosne dobi.

– Smatramo da to nije dovoljno i zato želimo da na svaki način mlađoj populaciji približimo i da im bude dostupna imunizacija – rekla je Stanisavljević na otvaranju vakcinalnog punkta u tržnom centru “Galerija”, u okviru Beograda na vodi.

Ona je tom prilikom najavila da će i u narednom periodu biti otvarani punktovi u tržnim centrima jer je, kako je rekla, na tim punktovima do sada vakcinisano više od 20.000 građana i to uglavnom mlađih Beograđana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.