Milašinović: Čekanje na ugradnju pejsmejkera i dalje “rak rana”
05/06/2022
Vlada Srbije odobrila zapošljavanje 100 mladih lekara
09/06/2022

Nastavlja se akcija suzbijanja komaraca

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP “Gradska čistoća” nastaviće u ponedeljak, 6. juna, sa akcijama suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji Beograda.

Tog dana od 18. 30 sati do ponoći akcijama sa zemlje tretiraće se lokaliteti: Avala, Pinosava, Beli potok, Zuce, Rušanj, Grocka uz Dunav, Brestovik, Vinča uz Dunav, Ritopek, Ugrinovci, Dobanovci, Bečmen, Petrovčić, Lekino brdo, Šumice, od Tabanovačke do Vitanovačke ulice.

Takođe, komarci će se suzbijati i na lokalitetima Vitanovačka – Kružni put, Voždovac, Medaković, Braće Jerković, Braće Srnić, Indire Gandi, Sinjska, Banjica, Stepa Stepanović, Kanarevo brdo, Miljakovac, saopšteno je iz “Gradske čistoće”.

To preduzeće apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija.

Podseća se da sugrađani svakog radnog dana od sedam do 15 sati mogu da prijave lokacije na kojima primete povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatan broj telefona 0800–000807 ili putem elektronske pošte na adresu ekologija@gradskacistoca.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.