Produžen rok za prijavu za besplatnu školu roditeljstva

Otvorena prva ambulanta za postkovid stanja
28/04/2022
Koji su simptomi hepatitisa A i šta je preventiva
06/05/2022

Produžen rok za prijavu za besplatnu školu roditeljstva

Gradska opština Zvezdara produžila je rok za prijavu zainteresovanih za besplatnu Školu roditeljstva do ponedeljka , 9. maja. Predavanja u okviru „Škole roditeljstva”, biće održana tokom maja i juna meseca, a namenjena su trudnicama i njihovim partnerima i roditeljima sa prebivalištem na teritoriji opštine Zvezdara.

Cilj predavanja je priprema roditelja i budućih roditelja za odgovorno roditeljstvo, stvaranje zdrave porodice i stimulativnog okruženja za rani razvoj deteta. Program „Škole roditeljstva” je sveobuhvatan edukativan program koji se sastoji od ciklusa predavanja namenjenih trudnicama i njihovim partnerima i roditeljima dece uzrasta do 4 meseca. Ovaj program će obuhvatiti predavanja o prenatalnom periodu, od 38. nedelje trudnoće, porođaju i predavanja o budućoj zajedničkoj ulozi roditelja, kao i o izazovima koji donose prvi meseci po dolasku bebe iz bolnice, uzrasta do 4. meseca.

Predavanja počinju utorak, 10. maja i održavaju se dva puta nedeljno utorkom i četvrtkom do 16. juna u zgradi Gradske oštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

Prijava zainteresovanih parova je počela u utorak, 26.04.2022. na mejl adresu: skolaroditeljstva@zvezdara.org.rs. Uz popunjen prijavni formular koji se može uzeti sa sajta GO Zvezdara www.zvezdara.rs potrebno je poslati očitanu ličnu kartu i kopiju Izvoda iz matične knjige rođenih za dete. Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 011/ 3405-636.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.