Broj obolelih od raka dvostruko veći
13/12/2020
Nedostaje krv svih krvnih grupa
28/12/2020

Poruke zdravlja donose poklone

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, udruženje “Svi na vagu”, u saradnji sa GO Zvezdara, organizuje nagradni konkurs “Tipuj na znanje, zdravlje je u igri”. Iz udruženja “Svi na vagu” pozivaju učenike osnovnih škola sa Zvezdare da šalju poruke šta za njih znači zdravlje, koliko je bitno zdravo se hraniti, šta su zdrave navike. Porukama će biti okićene tri jelke: DR Zdravko, DR Sportiko i DR Vakcinko.
Učenici svoje poruke mogu da pošalju na fejsbuk, instagram i mejl adresu udruženja “Svi na vagu”:
Facebook: Svi na vagu
Instagram: svi_na_vagu
E-mail: udruzenje.svinavagu@gmail.com
Pravo učešća imaju sva deca osnovnih škola sa opštine Zvezdara. Uz poruku je potrebno poslati ime i prezime, odeljenje i ime škole. Broj poruka je neograničen.
Nagradni konkurs traje do 10. januara 2021. godine.Najbolje poruke biće nagrađene paketima zdravih proizvoda “Da slatko bude zdravije”, a škola čiji đaci pošalju najviše poruka, dobiće na poklon pedometre, sportske štoperice, vage, aparate za merenje pritiska, aparate za merenje šećera u krvi, beskontaktne toplomere.
Spisak nagrađenih poruka biće objavljen 12. januara u 17 časova na društvenim mrežama, a nagrade će biti podeljene 13. januara. Sve nagrađene poruke naći će se na novogodišnjim kuglama kojima će biti okićena jelka DR Zdravko.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.