Osobama sa invaliditetom u svetu sporta potrebna podrška
27/10/2021
Rano otkrivanje raka pluća preduslov za izlečenje
04/11/2021

Muškarci su važni

Broj parova s problemom muške neplodnosti raste, upozorilo je Udruženje “Šansa za roditeljstvo”. Neplodnost jednog para uzrokovana muškim faktorom je složena, čak često složenija od ženskih problema iako tako ne izgleda. Pri tom o muškoj neplodnosti i dalje se slabije govori. Evropsku nedelju neplodnosti, kako su saopštili, ove godine će u potpunosti posvetiti muškoj neplodnost jer #muškarcisuvažni

  • Želimo da pružimo priliku svim muškarcima da posegnu za rešenjem svog problema, želimo da pružimo ruku podrške svima, želimo da pružimo razumevanje, želimo da olakšamo ovaj put svim parovima jer vrlo dobro znamo da nije lako. Znamo da problemi steriliteta kod muškaraca jako utiču na svakodnevni život, emotivno stanje, samoupouzdanje, dalju borbu…Njima je potrebna veća podrška, potrebni su bolji uslovi lečenja. Svesni smo svega kroz šta jedan muškarac prolazi kada se suoči sa ovom dijagnozom, zato želimo da pomognemo, da kažemo da razumemo i da postoji rešenje, ne treba odustajati. Da sve one strašne dijagnoze azoospermije, teratospermije, nekrospermije, loše morfologije, smanjenog broja spermatozoida…mogu biti rešene. Postoji rešenje! Naravno, morate raditi na tome, kažu u ovom Udruženju.

Iz toga razloga organizovali su Fejsbuk lajv diskusiju na temu “Hej muškarci, sterilitet je rešiv!

Diskusija je zakazana za 6. novembar od 17h na FB stranici Udruženja Šansa za roditeljstvo. Ovom live uključenju prisustvovaće prof. dr Vinka Vukotić Maletić – urolog, a učesnici će moći bez ustručavanja da pitaju sve, ali baš sve što ih zanima.

Diskusiju sa prof. dr Vinkom Vukotić Maletić vodiće predsednica Udruženja Sandra Jovanović, a pitanja se mogu postaviti i anonimno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.