I melanom je izlečiv kada se otkrije na vreme
14/09/2022
Bez redovne fizičke aktivnosti 60 odsto devojčica
23/09/2022

Renoviranje ambulante posle 70 godina

Pri kraju su radovi na rekonstrukciji ambulante Doma zdravlja „Zvezdara” u Velikom Mokrom Lugu u kojoj se leči pet hiljada građana, saopštili su iz opštine Zvezdara. Prema rečima predsednika Gradske opštine Zvezdara Vladana Jeremića koji je obišao radove u društvu sa v.d. direktora Doma zdravlja Zvezdara dr Aleksandrom Mitrović, ovo je prvo značajnije ulaganje u poslednjih 70 godina od kada je zgrada sagrađena.

„Mi smo izdvajanjem sredstava iz budžeta za ove radove, ispunili očekivanja i želje građana, koji su nam se obraćali sa zahtevom da se ambulanta renovira. Radovi su obuhvatili postavljanje nove fasade, jednog dela krova i pristupnih staza”.

Dr Mitrović rekla je da će bolji uslovi koji su rekonstrukcijom omogućeni, mnogo značiti i građanima i zaposlenima Doma zdravlja koji rade u ovom prostoru. Ona je dodala da u okviru ambulante kao i do sada radi lekar opšte prakse i pedijatar po potrebi.

Prostor u kome se nalazi ambulanta na adresi Nikole Grulovića 14, više puta je menjao namenu i pre nego što se u ovaj prostor „uselila“ ambulanta, zgrada je korišćena kao škola za osnovce od prvog do četvrtog razreda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.